Helyi bulvár, celeb

2024.06.02. 14:24

Jó hangulatban készül a Kincsvadászok új évada, Fejessel a fedélzeten – videóval

A forgatásról Till Attila posztolt videót. Ezzel teljesen biztossá vált, hogy jön a Kincsvadászok új évada a TV2-re.

Haon.hu

Lényegében hivatalossá vált, amit eddig is sejteni lehetett: új évaddal tér vissza hamarosan a TV2-re a Kincsvadászok, az egyik régiségkereskedő pedig ezúttal is a tankcsapdás Fejes Tamás lesz.

Fejes Tamás is ott lesz a Kincsvadászok új évadában
Fejes Tamás is ott lesz a Kincsvadászok új évadában
Forrás: MW-archív

Megszokott arcok a Kincsvadászok új évadában

Mint azt az Origo kiszúrta, az új évad forgatásáról Till Attila műsorvezető közölt nemrég jó hangulatú videót, amelyben többek között a debreceni rocker is feltűnik.

Zajlik az élet a Kincsvadászok stúdióban! Szeretem ezt a csapatot! Szépen készülnek az új epizódok, jó lesz ez!

– írta a tévés az egyik bejegyzésében

A lap emlékeztet, hogy a TV2-n már hónapokkal ezelőtt elindult a felhívó szpot, melyben keresték az új szereplőket. Most pedig tehát a közös munka is elstartolt, így Fejes és a többi kereskedő, Katona Szandra, Fertőszögi Péter, Nagyházi Lőrinc és Molnár Viktor garantáltan visszatér majd a képernyőre.

A műsorról egyébként a Tankcsapda dobosa nemrég nyilatkozott is a Haon podcastjában. „A Kincsvadászok nagyon jót tett a megítélésemnek, megmondom őszintén, engem meg is lepett, hogy hirtelen ennyire jó ember lettem, és hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok” – mondta Fejes Tamás.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában