Helyi bulvár, celeb

2024.09.17. 11:50

A Kísértés: Noel és Nati egymásra találtak, míg a debreceni kísértő szerenádot adott Ingének

A TV2 legújabb párkapcsolati realityjében egyre forróbb a hangulat. A Kísértés debreceni kísértője, Kristóf már Ingének csapja a szelet.

Nagy Emese

A Kísértés párosa, Noel és Dorina kapcsolata lehet zátonyra futott

Forrás: TV2

Két hete követhetjük figyelemmel a TV2 legújabb szuperprodukcióját, A Kísértés című párkapcsolati realityt, amelyben négy pár teszi próbára a kapcsolatát. A társkereső realityben egy 29 éves debreceni férfi, Molnár Kristóf is ott van a kísértők között, aki eleinte Lindának csapta a szelet, viszont nem igazán alakult jól a kapcsolatuk. A Kísértés Lindája néhány napja úgy döntött, befejezi a játékot, mert akkorát csalódott szerelmében, Gergőben, hogy végleg szakított a férfival. Kristófon nem látszott semmiféle megbánás, miután Lindát nem éppen szép szavakkal illette a villában, de jóformán nem is volt idejük megbeszélni a dolgaikat, ugyanis Linda elhagyta a villát.

A Kísértés debreceni játékosa, Molnár Kristóf most Ingére hajtott rá
A Kísértés debreceni játékosa, Molnár Kristóf most Ingére hajtott rá
Forrás: TV2

Kik jöttek össze a Kísértésben?

Linda távozása után Kristóf nem búslakodott, a hétfői összefoglalóban már szerenádot adott Ingének, és nem is akármit énekelt a debreceni kísértő a lánynak.

 A Tankcsapda felkapott slágerét, az „Egyszerű dal” című számot adta elő Ingének, aki nem igazán hatódott meg a férfi húzásán. Amíg Kristóf egy randiig jutott Ingénél, addig a fiúvillában felforrósodott a hangulat, ugyanis Noel és Nati egymásra találtak, azonban nagyon úgy tűnik, tiszavirág-életű lesz a kapcsolatuk. De ne rohanjunk ennyire előre, ki tudja, hogy mit hoz a Kísértés legújabb adása. 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában