Menthetetlen a menyasszonyi ruha?

2024.09.16. 08:00

Rémálom az esküvő előtt: mit csinált Ivett ruhájával a debreceni varrónő?

Ivett csak egy apró változtatást szeretett volna a ruháján, de amikor visszament érte, teljesen elképedt. Az elrontott menyasszonyi ruha miatt a sírógörcs is elkapta, már nagyon közel van az esküvő, és egyelőre nem tudja, mihez kezdjen.

Haon.hu

Minden menyasszony rémálma vált valóra nemrég Debrecenben: Ivett ruháját néhány nappal az esküvő előtt tette tönkre talán végleg egy helyi varrónő. A szerencsétlenül járt nő a Borsnak mondta el, mi lett a gondosan kiválasztott menyasszonyi ruha sorsa, valamint azt, hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetbe került élete egyik legfontosabb napja előtt.

debrecen menyasszonyi ruha varrónő
Szebb napokat is látott már a menyasszonyi ruha
Forrás: BorsOnline / olvasói fotó

Ivett egy kicsit alakítani szeretett volna a ruhán, a csipkéket szerette volna lecserélni, így május végén elvitte egy debreceni varrónőhöz. A vőlegényével külföldön élnek, így a ruhát négy hónapig a nőnél hagyta.

A megegyezés szerint szeptemberben egy komplett ruhát kellett volna próbálnom, de ez nem sikerült. Egy leharcolt, végletekig koszos ruha fogadott, amin a felső tüll réteg brutálisan szét lett szaggatva, nem volt ruhazsákban, valamint sárga és fekete foltok voltak rajta

sorolta Ivett, milyen látvány fogadta, amikor visszament a ruháért. A varrónő elmondása szerint meg akarta várni az átalakításokkal és tagadta, hogy bárkinek kölcsönadta volna, de azt bevallotta, hogy kimosta a ruhát. 

Azzal, hogy hogy néz ki a ruha, csak pár nappal az esküvő előtt szembesült a menyasszony
Azzal, hogy hogy néz ki a ruha, csak pár nappal az esküvő előtt szembesült a menyasszony
Forrás: BorsOnline / olvasói fotó

Csak még rosszabbul nézett ki a menyasszonyi ruha

Ivett azt látta a legjobb ötletnek, ha másnap visszamegy érte, hátha addig kezd vele valamit a varrónő. – Másnap reggel már darabokban volt a ruha. Leszakította a csipkéket, felszakította a maradék tüllt is, ami eddig rendben volt. Alulról kivágta az alsó szoknyát, ami merevíti. Össze-vissza szétcibálta, roncsolta az anyagot. Az uszály része is tele volt szakadásokkal. Borzalmas állapotban volt a ruha, síróroham kapott el. Akkor már tudtam, hogy elviszem másik varrónőhöz a ruhát – mondta a menyasszony, aki még nem tudja pontosan, hogyan sikerül megmentenie a ruháját a nagy napra.

menyasszonyi ruha debrecen
Menthetetlen a helyzet?
Forrás: BorsOnline / olvasói fotó

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában