<3

2 órája

Ilyen ügyfél sem megy mindennap a sárándi hivatalba – még a dolgozók is meglepődtek

Bőven a nyitvatartás előtt érkezett, nem is tudott bejutni az épületbe. A kis mókus körbenézett a portán, majd légtornászkodott is egy kicsit.

Haon.hu

Ügyfélfogadási nap van kedden a sárándi polgármesteri hivatalban, ahová a legelső vendég még bőven a nyitvatartási idő előtt befutott. A fotós bizonyítékot minderről az önkormányzat posztolta ki korán reggel, de nem mondjuk egy boltból érkező nyugdíjas, vagy egy munkába siető férfi ért túl hamar oda, hanem egy kíváncsi mókus, aki bátran nézelődött az épület körül. A fotók alapján észrevehette, hogy nincs még ügyfélfogadás: először megállt szétnézni a bejárati ajtó előtt, bekukucskált rajta, majd felugrott a fali virágtartóra.

Légtornász mókus látogatta meg a sárándi hivatalt
Légtornász mókus látogatta meg a sárándi hivatalt
Forrás: Facebook / Sáránd Község Önkormányzata

„Ma, kedden ügyfélfogadási napunk van. Nem gondoltuk volna, hogy ő lesz az első. Szeretettel várunk mindenkit” – írta az önkormányzat a bejegyzésben, amelyet imádnak a helyiek, már száznál is több reakciót kapott. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában