Tündérszépek

2024.09.02. 07:00

Döntő fordulójához érkezik a szépségverseny – Szavazzon az ország legszebbjeire!

Az utolsó szavazási szakaszban a közönség is koronázhat. Szeptember 29-én pedig kiderül, ki nyeri a Tündérszépeket, és egyúttal az is, hogy ki lesz a közönségdíjas.

Haon.hu

Célegyenesébe érkezett az idén ötödik éve hatalmas érdeklődés mellett zajló Tündérszépek versenye. Az országos döntőt 2024. szeptember 29-én, vasárnap tartják, a lányok szombaton készülnek fel a végső megmérettetésre. A 22 döntőbe jutott hölgy addig még egyszer versenybe száll egymással az online térben.

A hajdúböszörményi Fekete Fanni: Hajdú-Biharból ő jutott a Tündérszépek döntőjébe
A hajdúböszörményi Fekete Fanni: Hajdú-Biharból ő jutott a Tündérszépek döntőjébe
Forrás: Kiss Annamarie

A koronázás joga ugyanis a közönséget is megilleti. A haon.hu hírportálunk látogatói szeptember 2. és 26. között adhatják le értékeléseiket az általuk favorizált hölgyre vagy hölgyekre. 24 napjuk lesz tehát arra, hogy döntsenek a Tündérszépek 2024. közönségdíjasának személyéről. Egy napon egy jelöltre csupán egyszer lehet szavazni, viszont több jelölt is értékelhető egy 1-től 10-ig terjedő skálán.

Mostantól tehát a döntő összes résztvevőjére adható le értékelés, a hírportálok címlapjain pedig minden nap egy lányt ajánlunk olvasóink figyelmébe.

A szavazás regisztrációhoz kötött, ráadásul tétje is van, hiszen a voksolók wellnessutalványokat nyerhetnek. Ki lesz a nyertes? Nem tudni. Viszont a hajrában érdemes mindenkinek szavaznia. Az izgalmak és a várakozások fokozódnak, mindenki szavaz és mozgósít, hiszen a sorrend mindössze néhány szavazaton is múlhat.

Hajdú-Bihart a hajdúböszörményi Fekete Fanni képviseli a Tündérszépek döntőjében

Hajdú-Bihar vármegyéből a hajdúböszörményi Fekete Fannit találták a legszebbnek az ítészek, a csinos lány nemrég a döntő budapesti felkészítő napján is részt vehetett. Fanni elmondta, a stábból mindenki nagyon segítőkész és kedves volt, de a nap végére nagyon elfáradt, reggel 4 órakor kelt, hogy időben odaérjen a fővárosba. A többi szépségkirálynő-jelölttel kapcsolatban azt mondta, sokat beszélgetett azokkal, akikkel egy turnusba lettek beosztva.

fekete fanni tündérszépek
20240308 Debrecen Fekete Fanni induló, versenyző a Tündérszépek Szépségversenyen. Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló
Forrás: Kiss Annamarie

A lánynak legközelebb a döntő előtt egy nappal kell újra a fővárosba utaznia, ekkor tartják az utolsó ruhapróbát, illetve betanulják a teljes koreográfiát a másnapi fináléra. De Fekete Fanni addig sem tétlenkedik: már megkezdte a felkészülést a döntőre.

Elkezdtem többet járni az edzőterembe, szeretnék izmosodni, az étkezésre is jobban odafigyelek. Korábban már dolgoztam személyi edzővel, így most egyedül is össze tudom állítani az edzésprogramomat. A hajamat is elkezdtem vitaminokkal bombázni, szeretném úgy érezni, hogy 100 százalékosan beletettem mindent, hogy a legjobb formámat hozzam a döntőn

– mondta a hajdúsági szépségkirálynő-jelölt.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában