Invázió

2 órája

Macskák igázzák le Debrecent? Egy utcában már átvették a hatalmat – fotóval!

Szinte hihetetlen, ami ezen az utcán van. Ennyi macska ritkán látható egy csomóban.

Haon.hu

Ha létezik tökéletes hely, a cicaimádók biztosan ilyennek képzelik el. Mindig találni érdekes vagy egészen meglepő dolgokat a közösségi oldalakon, ez alól pedig a hétfő este feltöltött kép sem volt kivétel, amelyet a Debrecenben Hallottam Facebook-csoport egyik tagja osztott meg, amelyen egy halom macska látható.

Ilyen lehet a tökéletes hely annak, akinek a macska a kedvenc állata
Ilyen lehet a tökéletes hely annak, akinek a macska a kedvenc állata
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

A debreceni „macska utca” valószínűleg a város legmacskásabb helye – sajnos a pontos helyszín nem derült ki, egy kommentelő szerint ez a Géza utca, egy másik a Csárda utcára tippelt –, ahol a négyzetméterenként biztosan több cica van, mint bárhol máshol. Hogy ennek mi az oka, az a posztból nem derül ki, illetve az sem, hogy ez a sok négylábú vajon kóbor állat, a macskamenta vonzza őket, esetleg épp világuralmi terveket szövögetve gyülekeznek vagy valaki úgy gondolta, előbb hal meg 100 macskával, mint hogy férjhez menjen, megnősüljön. 

A babonásoknak azonban nem érdemes arra járni, ugyanis a népes populációban igen sok a fekete macska, aztán hiába nézegetné az ember, hogy balról jobbra, vagy jobbról balra megy az állat, biztosan belebotlana egy olyanba, amelyik a balszerencsét hozza.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában