Helyi gazdaság

2024.09.13. 19:47

Életműdíjat kapott a debreceni üzleti élet meghatározó alakja, Ábrahám László

A vármegyei kereskedelmii és iparkamara életműdíját vehette át szerdán a Sensirion ügyvezetője. Ábrahám László mellett Török Istvánt, a HBKIK általános alelnökét is díjazták.

Haon.hu

Megkapta a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparamara (HBKIK) életműdíját Ábrahám László, a Sensirion Hungary Kft. ügyvezetője, a HBKIK elnökségi tagja. A szakember a rangos elismerést a kamara szeptember 12-én Debrecenben megtartott cikluszáró ünnepi küldöttgyűlésén vehette át. A vállalat erről szóló sajtóközleménye kiemeli: a szervezet életműdíját az a személy kaphatja meg, aki munkásságával maradandót, példaértékűt alkotott a gazdaság területén. 

Életműdíjat vehetett át Ábrahám László, a Sensirion Hungary Kft. ügyvezetője, a HBKIK elnökségi tagja. Az ünnepségen Miklóssy Ferenc kamarai elnök és Skultéti Éva főtitkár mondott köszöntőt
Életműdíjat vehetett át Ábrahám László, a Sensirion Hungary Kft. ügyvezetője, a HBKIK elnökségi tagja. A szerdai ünnepségen Miklóssy Ferenc kamarai elnök és Skultéti Éva főtitkár mondott köszöntőt
Forrás: HBKIK, Sensirion Hungary Kft.

Az ünnepi rendezvényen Miklóssy Ferenc kamarai elnök és Skultéti Éva, a szervezet főtitkára mondtak köszöntőt és adtak áttekintést az elmúlt időszak legfontosabb eseményeiről. Az elért eredmények ismertetése kapcsán elhangzott, hogy a tudás megosztása az, ami előbbre visz, ezért a kamara az elmúlt 4 éves ciklusban mintegy 650 rendezvényen teremtette meg a szakmai ismeretek átadásának lehetőségét.

Ábrahám László kiemelkedően hozzájárult Debrecen fejlődéséhez

Mint a közlemény emlékeztet, Ábrahám László számos díj és kitüntetés, így az Év Menedzsere díj, a Kármán Tódor-díj, a Pro Urbe-díj, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, a Wahmann Mór-díj, Debrecen Város Mecénása díj, a digitális oktatás nagykövete, a Déri Frigyes-díj, a Bocskai István-díj, a Mercur-díj, valamint a Sesztina-díj tulajdonosa. 2004-től a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagja és küldötte, 2012 és 2016 között általános alelnöke.

Ábrahám László több évtizedes munkásságával, közéleti tevékenységével kiemelkedően hozzájárult Hajdú-Bihar vármegye és Debrecen fejlődéséhez, valamint a kamara eredményeihez

- hangzott el a díj átadása kapcsán.

Ábrahám László életműdíja
Ábrahám László életműdíja
Forrás: HBKIK, Sensirion Hungary Kft.

A küldöttgyűlésen Ábrahám László mellett életműdíjban részesült Török István, a HBKIK általános alelnöke a Hajdú-Bihar vármegyei vállalkozások érdekében végzett több évtizedes, kiemelkedő és példamutató kamarai tevékenységéért.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában