Beruházás

3 órája

Folytatódik a bagaméri óvoda felújítása

Az épület belső tereit korszerűsítik, a korábbi orvosi rendelő helyére új csoportszoba kerül, és teljes akadálymentesítést is megvalósítanak.

Haon.hu

Egy hajdúböszörményi vállalkozás újítja fel a bagaméri óvodát nettó 51 millió forintért – közli a Közbeszerzési Értesítő (KÉ) október 4-ei száma. A Kossuth Lajos utca 9. száma alatti épület kapcsán a KÉ azt írja, hogy korábban megkezdett, be nem fejezett felújítás folytatásaként új közbeszerzési eljárásra került sor.

Egy hajdúböszörményi vállalkozás végzi majd a bagaméri óvoda felújítását
Egy hajdúböszörményi vállalkozás végzi majd a bagaméri óvoda felújítását
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

 

Az önkormányzat, mint beruházó az épület belső kapcsolatrendszerét kívánja átalakítani, bővíteni a vele egy épülettömeget alkotó orvosi rendelő megszüntetésével, illetve az átalakítás során a helyiségek belső aljzatát felbontani és járósíkját lesüllyeszteni a nagyobb belmagasság elérése és a teljes akadálymentes kialakítás érdekében.

Továbbá szeretné burkolatait cserélni, a belső festést megújítani és a fűtési rendszert átalakítani.

Az átalakítás során a meglévő kis méretű, kis belmagasságú csoportszoba megszűnik, helyette teakonyha, foglalkoztató és tálalókonyha lesz, a gyermekmosdók helyett dolgozói helyiségek, míg az orvosi rendelő helyiségei helyett új, nagy méretű, nagyobb belmagasságú csoportszoba létesül új nyílások és új válaszfal kialakításával. A keleti oldalon egy egykarú akadálymentes rámpa építése tervezett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában