Időjárás

2 órája

Marad a csodás őszi idő Hajdú-Biharban

Irány a szabadba! A hétvége is csodás őszi időt tartogat.

Haon.hu

Nyugodt őszi időre van kilátás

Forrás: Napló-archív

Továbbra sem tartogat nagy meglepetéseket az időjárás Debrecenben és Hajdú-Biharban. A fagyos reggel után szombaton is ragyogó napsütésre, valamint kellemes őszi hőmérsékletre van kilátás. A Köpönyeg előrejelzése szerint a legmelegebb órákban 18 fokig emelkedhet a hőmérséklet, míg éjszaka 8 fok körül alakulnak a minimumok. Esőre nem kell számtani, a szél is mérsékelt marad.

Az országos előrejelzés szerint ÉNy-on tartósabban erősen felhős, míg az ország nagy részén változóan felhős-napos időre számíthatunk. Nem lesz eső. Reggel foltokban köd képződik. A délkeleti szél megélénkül. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában