Felhívás

2021.03.04. 10:18

Egy kerékpárgázolás szemtanúit keresik a szoboszlói rendőrök

Az egyenruhások a lakosság segítségét kérik.

Fotó: Google Maps

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kerékpáros férfi Hajdúszoboszlón, a Bethlen utcában közlekedett 2021. január 30-án 14 óra körül. Amikor a Szilfákalja utca kereszteződéséhez ért, a biciklist elsodorta egy ismeretlen jármű. A gépkocsi a baleset után megállás nélkül elhagyta a helyszínt – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

Az eset körülményinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon (4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi u. 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában