Hétfői egyeztetés

2023.10.03. 12:38

A vendégmunkáshelyzetről is beszélt Czeglédi Gyula az új szoboszlói rendőrkapitánnyal

Havi rendszerességgel konzultálnak majd egymással.

Haon.hu

Forrás: Facebook / Czeglédi Gyula

Czeglédi Gyula polgármester a legutóbbi testületi ülésen jelentette be, hogy új rendőrkapitány érkezik Hajdúszoboszlóra: Gali Sándor helyett Aranyi István rendőrezredes folytatja a munkát, aki Püspökladányból jött a fürdővárosba. 

Az új kapitány hétfőn „bemutatkozó” látogatáson járt a polgármesternél. Mint az Czeglédi Gyula Facebook-posztjában írta, tekintettel arra, hogy kapitány az ezredforduló környékén már teljesített szolgálatot Hajdúszoboszlón, megfelelő helyismerettel rendelkezik.

Tájékoztattam a Hajdúszoboszló közvéleményét jelenleg leginkább foglalkoztató vendégmunkás kérdésről, valamint az ezzel kapcsolatos aktualitásokról. Ígéretet kaptam arra, hogy továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak ezen területre, mivel a rendőrség számára is fontos célkitűzés a lakosság biztonságérzetének erősítése

– közölte a polgármester. Abban is megállapodtak az egyeztetésen, hogy havi rendszerességgel konzultálnak Hajdúszoboszló közbiztonsága érdekében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában