Ügyeleti hírek

2024.04.14. 09:49

Másfél napig raboskodott egy fán a macska, végül a hajdúnánási tűzoltók mentették meg

Haon.hu

Tűzoltók segítették le az állatot

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze szombaton reggel a 48-as számú főúton, Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen öten utaztak, a mentőszolgálat mindenkit kórházba szállított.

Nádas égett a csatorna partján tegnap délelőtt Egyeken, a Vágóhíd utcánál. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Árokba hajtott és felborult egy kamion tegnap délután Földes és Báránd között, a 42-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, áramtalanították a járművet, és az üzemanyag folyást megállították.

Kigyulladt egy személygépkocsi tegnap délután Hajdúhadházon, a Nefelejcs utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Felmászott és másfél napon át nem tudott lejönni egy macska egy tizenöt méter magas fáról szombaton délután, Hajdúnánáson, a Liget utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kihúzós létra segítségével közelítették meg, majd lesegítették a fáról az ijedt állatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában