Ügyeleti hírek

2024.06.29. 11:44

Aknába esett egy ember Debrecenben, a tűzoltók szabadították ki

Több riasztás is érkezett a katasztrófavédelemhez. Baleset és lehasadt faág adta a legtöbb munkát.

Haon.hu

Egy három méter mély aknába esett egy ember péntek délelőtt Debrecenben, a Fecske utcában. A város hivatásos tűzoltói mentőboard és kötél segítségével kimentették őt és átadták a mentőszolgálatnak – olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Balesetek miatt is rohantak

Péntek délután két autó ütközött össze Hajdúböszörmény közelében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és az egyiket áramtalanították.

Egy kisteherautó villanyoszlopnak ütközött és az árokba csapódott, pénteken, Debrecenben, a Varsó utcában. A debreceni tűzoltók áramtalanították a járművet.

Ismét gondot okoztak a fák

Egy tízméteres fenyőfa megdőlt Debrecenben, a György utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát. Kerítésre borult egy fa a debreceni Kiss Ernő utcában. A tűzoltók gépezetes tolólétrán át avatkoztak be. Hajdúszoboszlón, a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy tizenöt méteres fa egyik nagy ága az úttestre borult, akadályozta a közlekedést. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták le az ágat. Biharkeresztes közelében egy nyolcméteres faág lehasadt. A forgalmat akadályozta, ezért a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók láncfűrésszel vágták le az ágat. Kora este Hajdúszoboszlón, a Nap utcában egy fát kellett a tűzoltóknak kivágniuk, mert az a forgalmat veszélyeztette.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában