Ügyeleti hírek

2024.06.20. 08:59

Aratás közben gyulladt ki a gabona Hajdúböszörménynél

Haon.hu

Hatalmas lángok csaptak fel aratás közben

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Aratás közben gyulladt ki a gabona tegnap kora délután Hajdúböszörmény-Hajdúvid külterületén. A tűz a tarlóra is átterjedt, ennek következtében öt hektárnyi terület égett. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet – írja ügyeleti összefoglalójában a katasztrófavédelem.

A tűz nagy területen pusztított
A tűz nagy területen pusztított
Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Három személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Bocskaikertben, a Debreceni úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen öten utaztak, közülük nem sérült meg senki.

Száz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet tegnap délelőtt Egyeken, a Blaha Lujza utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

A tűz mellett más is adott munkát

Lehasadt egy tíz méteres fa hat méter hosszú ága tegnap délután Hajdúböszörményben, a Munkácsy utcában. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók emelőkosaras gépjárművel és motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Lehasadt faág miatt érkezett riasztás Debrecenbe, a Luther utcába is, itt a vármegyeszékhely tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Úttestre hasadt egy fa ága szerdán késő este Hosszúpályi és Monostorpályi között szerdán késő este. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában