Nagy fogás

2024.07.04. 14:18

Újfajta drogot árult a hajdúszováti drogdíler, a rendőrök lecsaptak rá – videóval

A két férfi Debrecenben és környékén terjesztette a tiltott anyagokat. Korábban az egyiküket már elfogták, most pedig a rendőrség sikeresen őrizetbe vette a hajdúszováti drogdílert is.

Haon.hu

A nyomozás adatai szerint egy 35 éves hajdúszováti férfi rendszeresen értékesített drogot egyik debreceni ismerősének. A 36 éves drogdíler az új pszichoaktív anyagot új és már bejártatott fogyasztóinak árulta tovább – közölte a police.hu július 4-én, csütörtökön.

A hajdúszováti drogdílernél 7 millió forintot foglaltak le
A hajdúszováti drogdílernél 7 millió forintot foglaltak le
Forrás: police.hu

Mindkét drogdíler kézre került

A nyomozók alapos munkát végeztek, gyűjtötték az információkat, bizonyítékokat, majd júniusban a debreceni férfit, szerdán pedig a hajdúszováti dílert fogták el. Utóbbi házában kábítószert, valamint 7 millió forintot találtak és foglaltak le.

Kihallgatásukat követően őrizetbe vették mindkét kereskedőt. A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat büntetőeljárást. Az ügy teljes körű felderítése során a nyomozók több fogyasztót is elszámoltattak, nekik kábítószer birtoklása miatt kell felelniük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában