Száguldozó

2024.07.11. 11:00

Még a traffipaxnak is iparkodnia kellett, hogy bemérje a román gyorshajtót Püspökladányban

A román autós letesztelte, mennyire pontos a püspökladányi traffipax. A gyorshajtás eredménye: százezres büntetés és a "dicsőség"...

Haon.hu

Jócskán túllépte egy járművezető a megengedett sebességhatárt tegnap délután Püspökladányban – hívta fel rá a figyelmet közösségi oldalán a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség, akik a gyorshajtásról készült felvételt is közzétették.

Gyorshajtás Püspökladányban: lakott területen belül száguldozott egy sofőr
Gyorshajtás Püspökladányban: lakott területen belül száguldozott egy sofőr
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

A gyorshajtás lakott területen belül történhetett

Mint írják, az ámokfutó a megengedett sebesség több mint kétszeresével, egész pontosan 50 km/h helyett 109 km/h-val közlekedett, ezzel „érdemelte ki a vastag csekket”.

A rendőrök azonnal megállították a román állampolgárt és 169 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki neki, amit befizetett.

A vármegyei rendőrség bejegyzésében arra is rámutatott, mivel a gyorshajtás az egyik leggyakrabban előforduló baleseti ok, ezért kimondottan fontos, hogy a szabályokat és a sebességhatárokat betartva, az út- és látási viszonyokat figyelembe véve vegyünk részt mindannyian a forgalomban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában