Ügyeleti hírek

2024.07.25. 11:02

Erdő lehetne, annyi lehasadt faághoz riasztották szerdán a hajdú-bihari tűzoltókat

Az egész vármegyében érkeztek riasztások lehasadt faágak miatt, de több balesetnél és tűzesetnél is szükség volt a tűzoltók segítségére.

Haon.hu

Két ág szakadt le Debrecenben, a Kassai úton. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik kézi erővel távolították el a faágakat. Azonban a vármegyeszékhely ennyivel nem úszta még meg, ugyanis a Külső Létai út végében az úttestre dőlt egy fa, ami a forgalmat akadályozta. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le a lehasadt faágat – tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelem.

Számos helyre riasztották a tűzoltókat lehasadt faágak miatt
Számos helyre riasztották a tűzoltókat lehasadt faágak miatt
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

Lehasadt faágak egész Hajdú-Biharban

Fűzfa tört ketté Hajdúdorogon, a Lókert tanyán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el.

Egy ecetfa húsz méteres ága hasadt le és a gyalogosforgalmat veszélyeztette Hajdúnánáson, a Dorogi utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Komádiban, a Szent István útja és a Fő utca kereszteződésében egy nagy méretű faág az úttestre szakadt, a forgalmat akadályozta. A komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Baleseteknél és tűzeseteknél is kellett segíteniük

Korábban már beszámoltunk egy debreceni balesetről, ahol lesodródott az útról egy autó Bocskaikert közelében, szerdán. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Sámsoni út közelében, szerdán. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Trágyacsomó izzott Nádudvaron, a Damjanich utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Debrecenben is felcsaptak a lángok, a Külső vásártéren egy kuka égett, a Hintós utcában húsz négyzetméteren az avar és egy fatuskó kapott lángra. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat – olvasható a közleményben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában