Tragédia

2024.07.23. 15:16

Megdöbbentő fejlemény a korábbi DVSC-kézilabdázó halálának ügyében

Őrizetbe vették a holtan talált nő barátját. Simsik Cynthia halálának ügyét büntetőeljárásban vizsgálja a szlovák rendőrség

Haon.hu

Őrizetbe vették a Nagymegyeren holtan talált Simsik Cynthia 44 éves barátját, büntetőeljárás indult ellene – írta meg a felvidéki Új Szó nyomán a Magyar Nemzet. Az Új Szó cikke szerint a Dunaszerdahelyi Járási Rendőrkapitányság halálokozás és hullagyalázás bűntette miatt indított eljárást az ügyben. A rendőrség közösségi oldalán még annyit közölt, hogy mivel a nyomozás jelenleg is zajlik, további információkról nem számolhatnak be.

Simsik Cynthia
Simsik Cynthia gyilkosság áldozata lehetett
Forrás: NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak/Facebook

Az édesapának gyanús lett Simsik Cynthia „búcsúlevele”

Ahogy arra a lap is emlékeztet, Simsik Cynthiát vasárnapról hétfőre virradó éjszaka találták holtan, a DVSC korábbi kézilabdázóját szerda óta eltűntként keresték. A kétgyermekes anya édesapja korábban hibátlanul megírt üzenetet kapott lányától, amelyben azt írta, véget akar vetni életének. A férfi számára ugyanakkor úgy tűnt, hogy az üzenetet nem a lánya írta. Miután a nagymegyeri házhoz sietett, ott ekkor csak Cynthia párját találta, akivel együtt indultak megkeresni a nőt, később pedig a polgárőrség is csatlakozott hozzájuk. 

Simsik Cynthia holttestét végül öt nappal később találta meg a rendőrség abban a nagymegyeri házban, ahol édesapja először kereste. A Startitup úgy tudja, a holttestet egy műanyag zsákba tekerték.

Az édesapa szerint Cynthia párja a rendőrségnek azt állította, hogy a nő felakasztotta magát, mikor pedig ő ezt észrevette, megijedt, ezért a holttestet egy műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő homokozó alá rejtette, ahonnan később visszavitte a házba.

Simsik Cynthia korábban másfél szezonon át erősítette a Lokit, 2013-ban igazolt Debrecenbe. A sportoló a Hajdúnánás mezét is magára öltötte.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában