Egy rossz döntés, két baleset

2024.08.22. 13:10

Mint a cövek, úgy állt bele az árokba az ámokfutó Nyírábrányban – fotókkal

De előtte nagykaput is döntött, ami egy parkoló autón állt meg. A 19 éves fiatalt már le is tartóztatták az ámokfutás miatt.

Haon.hu

Fékevesztett ámokfutás után egyenesen a börtönbe került egy 19 fiatalember, aki tudta, hogy eltiltották a vezetéstől, mégis autókázni támadt kedve szombat este Nyírábrányban. Az esetről a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság Facebookja számolt be csütörtökön, és mint írták, a fiatalt sem tántorította el, hogy egy olyan gépkocsit szemelt ki magának, amihez semmi köze nem volt. A tulajdonos benne hagyta a kulcsot az autóban, így az elkövető kapva kapott az alkalmon, és már indult is

Az árokban ért véget a nyírábrányi ámokfutás
Az árokban ért véget a nyírábrányi ámokfutás
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

Nem tartott sokáig az útja, de két balesetet így is okozott, először egy kerítést döntött ki, nem sokkal később pedig belehajtott egy árokba, ahonnan már futva menekült el. 

nyírábrány rendőrség ámokfutás
Udvarban állt meg a kidöntött nagykapu…
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség
nyírábrány rendőrség ámokfutás
…ami a képek alapján egy ott parkoló kocsit is eltalált
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

A helyi rendőröknek rövid időn belül azonosították és elfogták a férfit, kihallgatása után pedig őrizetbe vették. Jármű önkényes elvétele és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett miatt kell felelnie. A bíróság szerdán a letartóztatását is elrendelte.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában