Sziréna

2024.08.14. 19:04

Füstszagot érzett a fiatal sofőr a Kishegyesin, nem sokkal később már a motor is lángolt

A tüzet drámai küzdelemben oltották el a kiérkező rendőrök.

Haon.hu

Még kedden gyulladt ki egy kocsi a debreceni Kishegyesi úton, és mint azt a katasztrófavédelem nyomán korábban megírtuk, az autótűz oltását először a helyszínre érkező rendőrök kezdték meg. A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szerdán újabb részleteket közölt a tűzesetről a közösségi oldalán, valamint fotókat is megosztottak a lángoló autóról és az oltásról.

Autótűz volt kedden Debrecenben, a Kishegyesi úton
Autótűz volt kedden Debrecenben, a Kishegyesi úton
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

Mint írták, a fiatal sofőr füstszagot érzett az autója motorteréből. Azonnal megállt a Kishegyesi úton egy parkolóban, azonban ekkorra már lángok csaptak fel a kocsi elejéből. A férfi egy porral oltóval megpróbálta eloltani a tüzet, de hamar be kellett látnia, hogy nem fog sikerrel járni, ezért hívta a 112-es segélyhívót.

Sidiropulos Attila r. főtörzsőrmester és Olajos László r. törzszászlós értek elsőként a helyszínre. Azonnal áramtalanították az autót, majd sietve segítséget kértek egy közelben lévő bolt alkalmazottjától. Az üzletből kaptak locsolócsövet, így a körzeti megbízottak percek alatt eloltották a lángokat.

Az autó tulajdonosa hálás volt a gyors segítségükért.

Szerdán az Iparkamara utca elején égett ki teljesen egy személyautó, a kocsi tulajdonosa nyilatkozott is a Haonnak a szerencsétlen esetről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában