Kék hírek

2024.08.14. 15:44

Percek alatt kiégett egy autó Debrecenben, megszólalt a tulajdonos – fotókkal, videóval

Lakatos Róbert tehetetlen volt, olyan gyorsan terjedt a tűz, hogy csak néhány személyes holmit tudott megmenteni. A lángokat a debreceni hivatásos és önkéntes tűzoltók oltották el.

Haon.hu

Teljes terjedelmében égett egy személyautó szerda délután Debrecenben, az Iparkamara utca elején, közölte a Haonnal a hajdú-bihari katasztrófavédelem szóvivője. Papp-Kunkli Nóra elmondta, az esethez a debreceni hivatásos és önkéntes tűzoltók is vonultak, akik két vízsugárral oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy autó Debrecenben, az Iparkamara utcán
Kigyulladt egy autó Debrecenben, az Iparkamara utcán
Forrás: Tóth Imre

Tulajdonos: valami felrobbant a motortérben

Az autó tulajdonosa, Lakatos Róbert a Hajdú Online-nak elmondta, hogyan történt az autótűz. Leparkolt, elintézte körülbelül 25 percig tartó dolgát, majd mit sem sejtve beült az autójába.

Indítottam, és egyszer valami felrobbant a motortérben. 10 perc alatt porrá égett az autó. El se tudtam oltani, olyan lánggal terjedt a motortérben a tűz, csak néhány személyes dolgot tudtam kidobni belőle

– részletezte. A szerszámok és dobozok mellett 3 gyerekülés  hevert a járdán, azokat is meg tudta menteni. A háromgyerekes apa munkás- és családi autója volt a szóban forgó jármű, ami két hónapja esett át műszakin,  nem is érti, mi okozhatta a tüzet.

debrecen autótűz
A tulajdonos, Lakatos Róbert a kiégett autó mellett
Forrás: Tóth Imre

A gyerekek szerencsére nem voltak a helyszínen, személyi sérülés nem történt.

Az autótűz füstjét a város több pontjáról is jól lehetett látni.

Kigyulladt egy autó Debrecenben, az Iparkamara utcán
A tüzet a debreceni tűzoltók oltották el
Forrás: Haon

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában