Sziréna

2024.08.21. 08:54

Tűzoltókat kellett hívni a Nagyerdőre, de máshol is volt dolguk kedden

Tamásipusztán villanyóra, Kabán növényi hulladék égett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Szabadtéri tűz volt kedden Létavértesen, a Temető utca végében. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat, olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Hajdú-Bihar több pontján is be kellett avatkoznia a katasztrófavédelemnek
Hajdú-Bihar több pontján is be kellett avatkoznia a katasztrófavédelemnek
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Akadályozta a forgalmat egy lehasadt faág a debreceni Félegyházi Tamás utcában. A város hivatásos tűzoltói kézi erővel távolították el a faágat. 

Villanyóra égett egy lakatlan háznál Nyíradony-Tamásipusztán, a Viczmándi úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Leszakadt egy faág Debrecenben, a Nagyerdei parkban. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal vágták le az ágat.

Egy akácfa egyik ágát kellett a debreceni hivatásos tűzoltóknak eltávolítaniuk a debreceni Kürtgyarmat utcában. Az egység motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Kabán, a Batthyány utcában háromszáz négyzetméteren égett a növényi hulladék. A helyi önkéntes tűzoltók mellett a püspökladányi és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat négy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában