Ügyeleti hírek

2024.08.20. 09:10

Lángoló telephelyhez és oszlopnak hajtott autóhoz is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

Haon.hu

Egy telephely udvarára is riasztották a tűzoltókat

Forrás: Napló-archív

Egy oszlopnak csapódott egy autó hétfőn Hajdúszoboszlón, a Nádudvari úton. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A balesetben senki sem sérült meg – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában. 

Hétfőn több helyen kellett faágat eltávolítani a tűzoltóknak. Riasztották a debreceni egységet a Kandia utcába, ahol a gyalogos forgalmat veszélyeztette egy lehasadt faág, majd este vonultak a Benczúr Gyula utcába, ahol egy kiszáradt fenyőfát kellett az útról eltávolítani. Nagyhegyes határában szintén a forgalmat veszélyeztette egy nagy fa, ezért azt a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kivágták, motoros láncfűrésszel. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók először Berettyóújfaluba, a Jegyzőkert utcába vonultak, ott vágtak le egy ágat egy húszméteres fáról, majd Biharnagybajom közelében távolítottak el egy nagy ágat, mert az a közlekedést veszélyeztette.

Debrecenben, a Szikgáti úton volt tűz hétfőn. Egy telephely udvarán gépjárműalkatrészek égtek tíz négyzetméteren. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Szabadtéri tűz volt Körösszegapátiban, a Petőfi utcában, nyolcszáz négyzetméteren égett a gaz és avar. A tűz egy melléképületre is átterjedt. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos egység két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltotta el a tüzet. 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában