Ügyeleti hírek

2024.08.14. 10:31

Kigyulladt autóhoz riasztották a debreceni tűzoltókat

A vármegye több részén is tűz ütött ki, de még lehasadt faágak miatt is riasztották a katasztrófavédelem munkatársait.

Haon.hu

Debrecenben, a Kishegyesi úton egy autó füstölni kezdett, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Kiérkezésük előtt a rendőrök megkezdték a tűzoltást, majd az egység egy vízsugárral az utómunkálatokat végezte el – tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűzoltó egység egy vízsugárral oltotta el az égő autót
A tűzoltó egység egy vízsugárral oltotta el az égő autót
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Ebes közelében két autó ütközött össze kedden. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A balesetben senki sem sérült meg.

Több városban is felcsaptak a lángok

Kedden Hajdúböszörményben, a Móra Ferenc utcában egy melléképületben berendezési tárgyak égtek. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Háromszáz négyzetméteren égett a száraz avar és gaz Hajdúhadházon, a Veszprémy téren. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel avatkozott be.

Este Nagyrábé és Biharnagybajom között hasadt le egy faág, amely forgalmi akadályt képezett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolította el az ágat.

Hosszúpályi közelében egy nagy méretű fa egyik ága lehasadt és az úttestre dőlt. Az egység kéziszerszámokkal és kézi erővel távolította el az ágat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában