Sziréna

2024.08.12. 17:44

Durva képek érkeztek a debreceni vonat balesetéről

A mozdony lényegében felnyársalta a fekete Skodát. A vasárnapi vonatbaleset helyszínére mentőhelikoptert is kértek, úgy tudni, a megsérült kislány még mindig életveszélyben van.

Haon.hu

Személygépkocsival ütközött a Debrecenből 13.13-kor Tiborszállásra indult vonat Nyírbátorban, a Gyulaji úti fénysorompóval biztosított átjáróban még vasárnap, írtuk meg korábban a Mávinform közlése nyomán. A balesettel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: a helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak. A mentők egy 40 év körüli férfit súlyos sérülésekkel földi úton, egy gyermeket pedig súlyos-életveszélyes állapotban légi úton szállítottak kórházba.

Autóval ütközött a debreceni vonat vasárnap Nyírbátorban
Autóval ütközött a debreceni vonat vasárnap Nyírbátorban
Forrás: Facebook / katasztrófavédelem

Ijesztő fotókon a nyírbátori vonatbaleset

A katasztrófavédelem Facebook-oldala hétfőn fotókat is közölt a balesetről, amelynek során a dízelmozdony mintegy 100 méteren keresztül tolta maga előtt a fekete kocsit. Jól látszik, hogy a mozdony oldalról találta telibe a Skoda kombit, az autó jobb oldala a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, természetesen a légzsákok is kinyíltak. Az ütközés következtében egy ember beszorult, őt a nyírbátori hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

A további képeket ebben a posztban lehet megnézni:

A Tények információi szerint az autóban egy édesapa és nyolcéves kislánya ült, úgy tudják, a gyermek még mindig élet-halál között lebeg. A MÁV szerint a fénysorompó szabályosan működött és tilosat mutatott, amikor a baleset történt. A hírműsor hétfői adásában elhangzottak szerint pont a vonat ütközője találta el a kislányt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában