Ügyeleti hírek

2 órája

Több baleset is történt, ágak is törtek

Szinte egész nap érkeztek a riasztások. Balesetek követték egymást.

Haon.hu

Több balesethez is riasztani kellett a tűzoltókat

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Három autó ütközött össze Tépe és Berettyóújfalu közelében, a 47-es számú főúton, csütörtök délelőtt. Az egyik autó az útról lesodródott, az árokba csúszott és az oldalára borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járműveket átvizsgálták és áramtalanították. A mentőszolgálat az egyik autó vezetőjét kórházba szállította – számolt be róla a katasztrófavédelem.

Két személyautó ütközött össze tegnap Debrecenben, a Kishegyesi úton. A debreceni tűzoltók is vonultak, akik áramtalanították a járműveket és az úttestről letolták azokat.

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a debreceni Postakert utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Baleset mellett leszakadt ágak miatt riasztották a tűzoltókat

Egy villanyvezetékre szakadt egy tíz méteres fa egyik ága Hajdúszoboszlón, a Kossuth utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le azt.

Egy lehasadt faág fennakadt a magasban, veszélyeztette a közlekedést a debreceni Dózsa György utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létra segítségével távolították el az ágat.

Egy fa ágai leszakadtak tegnap Debrecenben, a Vasvári Pál utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el az ágakat.

Egy nagy méretű diófa veszélyesen megdőlt a debreceni Vincellér utcában. A fát a debreceni hivatásos tűzoltók vágták ki motoros láncfűrésszel.

Kukoricatarló és gaz égett

Konyár és Pocsaj közötti külterületen háromszáz négyzetméteren égett a kukoricatarló csütörtök délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Kétszáz négyzetméteren égett a gaz Hajdúhadházon, a Nefelejcs utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában