Ügyeleti hírek

2024.09.15. 10:16

Súlyos balesethez és gázrobbanáshoz is riasztották a tűzoltókat szombaton

Haon.hu

Két autó ütközött össze Püspökladány közelében szombaton – olvasható a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság közleményében. Mint írják, a balesethez a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járműveket átvizsgálták és két embert kimentettek az összeroncsolódott autóból. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított.

Két autó ütközött össze Püspökladány közelében
Két autó ütközött össze Püspökladány közelében
Forrás:  Napló-archív

A vármegye számos részén történtek még beavatkozások

Egy autó egy villanyoszlopnak ütközött Debrecenben, a Segner téren, szombaton. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Ebes és Hajdúszovát között három nagy fa is az úttestre dőlt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fákat.

Egy hat méteres fa az úttestre dőlt Biharkeresztesen, az Alkotmány utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók eltávolították a fát.

Egy tetőszerkezet égett hat négyzetméteren Hencidán, a Zöldfa utcában. A berettyóújfalui és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy társasház kéményébe szorult egy macska a debreceni Rákóczi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiszabadították az állatot és épségben átadták a gazdájának.

Gázrobbanás történt az éjjel Vámospércsen, a debreceni tűzoltók akadályozták meg a lángok tovább terjedését. A robbanás következtében négy szomszédos lakóház is károsodott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában