Folytatódik a hajtóvadászat

Tegnap, 8:30

Hajdúböszörményi feleséggyilkosság: megmutatta a rendőrség Gál János különös ismertetőjelét

A férfinek az egész bal karja tetovált, erről fotót is közölt a police.hu. A hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetője ellen továbbra is tart a hajtóvadászat.

Haon.hu

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a gyanú szerint egy 42 éves férfi szeptember 11-én este egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát. A 32 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, édesanyját a mentősök kórházba vitték. A férj a bűncselekményt követően egy biciklivel elmenekült a helyszínről, és magával vitte a feleségével közös gyereküket is. A 4 éves kisfiút egy ismerősnél hagyta, aki másnap bejelentést tett a rendőrségen, így a gyereket sértetlenül megtalálták a nyomozók – emlékeztet a hajdúböszörményi feleséggyilkosságról szóló friss közleményében a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

A hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetője, Gál János
A hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetője, Gál János
Forrás: police.hu

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a férfi után, és továbbra is nagy erőkkel keresik. Gál János különös ismertetőjele, hogy az egész bal karját tetoválás fedi

– írta most a rendőrség.

A hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetője, Gál János
A férfi egész bal karja tetovált
Forrás: police.hu

Ismételten kérik, hogy aki látta Gál Jánost, vagy tartózkodási helyéről információja van, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-52/457-040-es számon, az ingyenes, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón! A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hajdúböszörményi feleséggyilkosság: biciklivel, aztán autóval menekülhetett a férfi

Ahogy a Tények nyomán korábban megírtuk, a férfi a gyilkosság után biciklivel vitte a kisfiát az ismerőséhez. A nő azt mondta a hírműsornak, látta az elkövetőn, hogy remegett és ideges volt, majd amikor ezt szóvá tette neki, a férfi azt felelte: a családi viták miatt ideges. Az elkövető azt mondta, egy órára hagyja ott a gyereket, de végül nem ment vissza érte. A férfi a saját biciklijén érkezett, de a nőével távozott a háztól. A kerékpárt aztán később autóra cserélhette.

Nagyon sok mindent tud mozgatni a rendőrség, akárcsak a biztonsági kamerák felvételét áruházakban, utcán. Azokat a rendszereket is tudja használni, ahol már van arcfelismerő rész, ezek is fontos segítséget nyújtanak abban, hogy a gyanúsított merre mozog, hol lehet

– mondta az üggyel kapcsolatban egy volt nyomozó, Kátai Elek. A Tények korábban arról is beszámolt, hogy

a rendőrség azt sem tartja kizártnak, hogy a férfi, miután ráébredt a tettének a súlyára, véget vetett az életének, így az erdős részeket is átvizsgálhatják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában