Nem semmi!

2024.09.17. 12:34

Hajdú-bihari rendőr is biztosította a párizsi olimpiai játékokat

Jó tapasztalatairól sok érdekes részletet megosztott.

Haon.hu

Szabó Bence őrmester még júliusban utazott ki Párizsba, ahol különböző rendőri feladatokban vett részt. Kollégánk a múlt héten tért haza, és mesélt a kint szerzett tapasztalatairól – tette közzé Facebook-oldalán a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség.

Szabó Bence őrmester még júliusban utazott ki Párizsba, ahol részt vett az olimpiai játékok biztosításában
Szabó Bence őrmester még júliusban utazott ki Párizsba, ahol részt vett az olimpiai játékok biztosításában
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

Az őrmester részletesen beszélt a Párizsban szerzett élményeiről

– Nagyon örülök, hogy kijutottam Franciaországba és részt vehettem az olimpiai játékok biztosításában. Kint egy határrendészeti kapitányság alárendeltségében láttuk el feladatainkat, főleg helyi és nemzetközi vonatokon járőröztünk, így az ország több pontján is megfordultam. Jártam Lille-ben, Nantesban, Lyonban, Marseille-ben, Strasbourgban és Belgiumba, Brüsszelbe is eljutottam – osztotta meg az őrmester.

Mint mondta,

kísértek olimpiai csapatot, és ellátták a miniszterek biztosítását is. 

– Kiemelném, hogy nemzettől és szakterülettől függetlenül minden rendőri egységgel nagyon jó volt a kapcsolatunk, sok új barátra tettem szert. Szerencsésnek érzem magam, hiszen rengeteg tapasztalatot szereztem, és olyan feladatokat is megismerhettem, ami a szakmai fejlődésemhez nagymértékben hozzájárul. Visszatekintve elmondhatom, hogy a 10 hónapos debreceni rendőrjárőrképzés nagyon jó alapot adott nekem, ami 1-2 helyi sajátosságtól eltekintve Franciaországban is tökéletesen működött – idézi a rendőrt a bejegyzés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában