Tragédia

2024.09.15. 21:10

Nemrég özvegyült meg az asszony, akinek felrobbant a háza Vámospércsen – videóval

Elvághatta a gázvezetéket az asszony, ezért történhetett a tragédia. A vámospércsi robbanásban egy ingatlan megsemmisült, több épület pedig megsérült.

Haon.hu

Az ingatlan helyén romok maradtak

Forrás: Napló-archív

Mint arról korábban már beszámoltunk, szombat éjszaka hatalmas robbanás rázta meg Vámospércset, ugyanis a Zrínyi Miklós utcában felrobbant egy családi ház, amely következtében az ingatlan szinte megsemmisült, ráadásul négy szomszédos épületben is károk keletkeztek, emiatt 13 lakónak kellett elhagynia ideiglenes az otthonát. A helyszínen megtudtuk, a gyors segítségnek köszönhetően azonban a legtöbben haza is térhettek az eset után, egy szomszédnak azonban teljesen lakhatatlan lett a háza, így ő a lányához költözött. 

A gázrobbanás hatalmas pusztítást végzett
A gázrobbanás hatalmas pusztítást végzett
Forrás: Napló-archív

Ezért történhetett a robbanás

A Tények információja szerint a robbanást az ott élő idős nő okozta azzal, hogy elvágta a gázvezetéket, majd gyufát gyújtott. Az eset miatt a nő összeégett, a romok alól a tűzoltók húzták ki, majd kórházba vitték. Mint az a műsorban elhangzott, úgy tudják, 

az asszony nemrég megözvegyült, a házban egyedül lakott, most lett volna a hagyatéki tárgyalás.

Az esetről Kosztin Mihály megválasztott polgármester képviselő is posztolt a közösségi oldalán. Mint írta, nagyon sok segítő volt, akikkel közösen mentették a menthetőt, az ingatlanokat igyekeztek beázásmentessé tenni. Köszönetet mondott továbbá a segítségért, úgy munkaerő, mint felajánlott építőanyagok (bontott cserép, fóliák, tetőanyag, stb.), illetve bútorok elszállítása tekintetében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában