Összefoglaló

2024.09.09. 09:41

Tomboltak a tüzek vasárnap Hajdú-Biharban, de más miatt is érkeztek riasztások

A vármegyében több helyen is felcsaptak a lángok.

Haon.hu

Égett az erdő aljnövényzete Nyírmihálydiban, az Ifjúság utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.
A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.
Forrás: katasztrófavédelem

Vasárnap lángolt a gaz Nyíradonyban, az Ady Endre utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Debrecenben, a Csúcs utcában kétszáz négyzetméteren égett peremégéssel az erdő aljnövényzete. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Háromezer négyzetméteren égett a nádas vasárnap, Biharkeresztesen, a Kazinczy utcában. A berettyóújfalui és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűz átterjedt huszonnyolc körbálára is, ezért azokat szétbontották a tűzoltók, majd a lángokat eloltották.

Nem csak tűzesetekhez riasztották őket

Baleset történt szombat éjszaka Debrecenben, a Görömbei András utcában. Egy autó egy elektromos trafószekrénynek ütközött. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autót

Debrecenben, a Gázvezeték utcában két fa megdőlt, a forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fákat.

Két fa dőlt ki Debrecenben, a Nagyerdei körút és az Ady Endre út kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el azokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában