Kék hírek

16 órája

Egymás után törtek az autók Hajdú-Biharban — fotókkal, videóval!

Debrecenben, Komádiban és Bocskaikert mellé is vonultak a hatóságok. Balesetekről is szólt a hétfő a vármegyében.

Haon.hu

Két személyautó ütközött össze hétfő reggel Debrecenben, a Daru utcában. Az egyik autó egy oszlopnak is nekiütközött. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg.

Több balesethez is riasztották a hatóságokat tegnap Hajdú-Biharban. Képünkön a Bocskaikertnél történt árokba borulás látható.
Több balesethez is riasztották a hatóságokat tegnap Hajdú-Biharban. Képünkön a Bocskaikertnél történt árokba borulás látható.
Forrás: Tóth Imre

Egy faág lehasadt a debreceni Ispotály utcában hétfőn, emiatt hívták a debreceni hivatásos tűzoltókat, akik létrán keresztül, motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Lesodródott az útról és az árokba borult egy autó Bocskaikert közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót, a mentőszolgálat pedig a sofőrt kórházba szállította.

Komádiban, a Nagysándor József utcában egy autó villanyoszloppal ütközött össze. A komádi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította – közölte ügyeleti összefoglalójában a hajdú-bihari katasztrófavédelem.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában