Sziréna

2 órája

Átszakította a szalagkorlátot, majd többször is megpördült egy autó Hajdúsámsonnál

Riasztani kellett a hatóságokat. A baleset a dél körüli órákban történt.

Haon.hu

Tetejére borult autó miatt riasztották a hatóságokat

Forrás: Napló-archív

Tetejére borult egy gépkocsi a 471-es főút 6-os kilométerszelvényénél, Debrecen és Hajdúsámson között – számolt be a balesetről a honlapján a katasztrófavédelem. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a bajba került járművet, amelyben ketten utaztak. 

A rendőrség közleménye szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az autó Hajdúsámson irányából Debrecen irányába tartott. Mint írják, 

egy kanyart követően a sofőr elvesztette az irányítását a jármű felett, melynek következtében szalagkorlátnak ütközött, amit átszakított és a szemközti sávban többször is megpördült. 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Hajdúsámson irányába tartó mindkét forgalmi sávot, míg Debrecen irányába a belső forgalmi sávot lezárták. A Hajdúsámson irányába közlekedőket a környező szervizútra terelik.

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre válaszolva közölte, hogy a helyszínről senkit nem kellett kórházba szállítani. 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában