Kék hírek

2 órája

Halálos balesethez is riasztották a hatóságokat Hajdú-Biharban

Több baleset is történt a vármegyében szerdán. Ügyeleti összefoglaló a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Halálos baleset történt szerda délelőtt Hajdúnánáson

Forrás: Tóth Imre

Egy utánfutóján autót szállító jármű, illetve egy személygépkocsi ütközött össze Berettyóújfalu és Földes között szerda reggel. A baleset következtében az egyik autó árokba borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autókban összesen négyen utaztak, közülük nem sérült meg senki – írta ügyeleti összefoglalójában a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelem.

Baleset: árokba hajtott egy tréleres szerda reggel Berettyóújfalunál
Baleset: árokba hajtott egy tréleres szerda reggel Berettyóújfalunál
Forrás: Tóth Imre

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt Hajdúnánáson, a Tiszavasvári úton. Az ütközés következtében az egyik autó a tetejére borult, sofőrje pedig beszorult a roncsba. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak. Az egység áramtalanította a járműveket. A baleset következtében egy ember életét vesztette.

Lesodródott az útról, majd a tetejére borult egy személygépkocsi Hajdúnánás határában a 3502-es számú úton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, áramtalanították, majd a kerekeire állították. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában