Fejlemények

2 órája

Nincs jól az idős férfi, akire betondarab zuhant a Petőfi térnél – fotókkal, videóval

A 89 éves férfit a traumatológiai klinikára szállították pénteken, meg is kellett műteni. A környékbelieket váratlanul érte, hogy lezuhant a betondarab, ugyanis az épület nem tűnik rossz állapotúnak.

Haon.hu

Továbbra is kórházban kezelik azt az idős férfit, akire pénteken esett betondarab egy erkélyről a debreceni Holló János utca járdáján, derül ki a Debreceni Egyetem tájékoztatásából. Mint azt a Haon megírta, a rendőrök 11 óra körül kaptak bejelentést az esetről, helyszíni szemlét tartottak, adatot gyűjtöttek, és a beszerzett információk alapján idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülményt nem állapítottak meg. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik körbekerítették a területet, majd magasból mentő segítségével átvizsgálták az épületet, a meglazult vakolatot pedig kéziszerszámokkal távolították el.

Betondarab esett egy férfire pénteken Debrecenben, a Holló János utcában
Betondarab esett egy férfire pénteken Debrecenben, a Holló János utcában
Forrás: Czinege Melinda

Életveszélyes állapotban van az idős férfi, akire rázuhant a betondarab

A mentők pénteken súlyos sérülésekkel vitték kórházba a 89 éves férfit, akinek az állapotáról szombaton érdeklődtünk a Debreceni Egyetemnél. Mint azt az egyetemi sajtóközpont írta,

a baleset helyszínéről egy sérültet szállítottak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Ortopédiai és Traumatológiai Klinikájára koponyasérüléssel. A beteg állapota a tegnapi sikeres műtét ellenére súlyos, életveszélyes, jelenleg az intenzív osztályon kezelik.

A baleset után a szomszédok a Tényeknek azt mondták, most félnek a falak közelébe menni. Egy megkérdezett nő szerint még sosem történt itt hasonló eset, és azért is érte őket mindez váratlanul, mert a ház egyébként nem tűnik rossz állapotúnak.

A Debreceni Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában