Sziréna

5 órája

Négy embert vittek kórházba este a 4-es főútról

Baleset történt Püspökladánynál, de nem csak oda riasztottak tűzoltókat pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Transzformátor elosztószekrénye égett pénteken délelőtt Hajdúböszörményben, a Külső-Újvárosi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók porral oltó segítségével fékezték meg a tüzet, olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Balesetekhez is vonult a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem
Balesetekhez is vonult a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem
Forrás: illusztráció / MW-archív

Szemét égett pénteken délelőtt Debrecenben a Petőfi téri felüljáró lábánál. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Betondarabok hullottak le egy épületről pénteken a déli órákban Debrecenben, a Holló János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók körbekerítették a területet, majd magasból mentő segítségével átvizsgálták az épületet. A meglazult vakolatot kéziszerszámokkal távolították el. Mint azt a Haon megírta, egy férfit kórházba kellett szállítani az eset miatt.

Kétszáz négyzetméteres gazdasági épület egy része égett tegnap délután Balkányban, Perked pusztán. A nyíradonyi, a nyírbátori hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. A beavatkozás során két gázpalackot is kihoztak az épületből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken délután Derecske közelében, a 47-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó sofőrjét kórházba szállította.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken este Püspökladány közelében, a 4-es főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen öten utaztak, közülük a mentőszolgálat négy embert kórházba szállított.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában