Változás

3 órája

DVSC—FTC: Így közlekedhetsz a kézimeccs alatt

A rendőrség közleményt adott ki a forgalmirend-változásokról. A DVSC—FTC meccset szerda este rendezik a Hódosban.

Haon.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság értesíti a sofőröket, hogy október 16-án 8 órától előreláthatólag 21 óráig az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a DVSC Schaeffler soron következő bajnoki mérkőzése miatt – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A szerdai DVSC—FTC kézilabda meccs miatt több helyen is forgalomkorlátozás lép életbe.
A szerdai DVSC—FTC kézilabdameccs miatt több helyen is forgalomkorlátozás lép életbe
Forrás: illusztráció/MW-archív

A közlekedőknek az alábbiakra kell figyelniük:

  • a Pattantyús utcán (két sorompó között 12 személygépjármű parkolására alkalmas) kialakított parkolóhelyeken megállni és várakozni tilos;
  • a Pattantyús utca - Tüzér utca által határolt, egy oldalban kialakított 28 személygépjármű parkolására alkalmas szervizút szakaszán minden jármű forgalma tilos. A kialakított parkolóhelyeken is megállni és várakozni tilos.

A tiltott helyeken csak a külön engedéllyel rendelkezők – vendégszurkolók – járművei közlekedhetnek, illetve várakozhatnak.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában