Összefoglaló

2 órája

A fa mellett parkolók rémálma vált valóra Hajdúböszörményben

Balesetekhez és tetőtűzhöz is vonultak kedden a hajdú-bihari tűzoltók. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Egy tízméteres nyárfa dőlt egy autóra kedd éjszaka Hajdúböszörményben, a Munkácsy Mihály utcában. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be, olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Kidőlt fa rongált meg egy autót Hajdúböszörményben, ide is vonult a katasztrófavédelem
Forrás: illusztráció / MW-archív
Kidőlt fa rongált meg egy autót Hajdúböszörményben, ide is vonult a katasztrófavédelem
Forrás: illusztráció / MW-archív

Egy busz és egy autó ütközött össze kedden Debrecenben, a Kishegyesi úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat mint a két jármű vezetőjét kórházba szállította.

Egy traktor motortere égett Hajdúszovát közelében. Az esethez a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották. A traktor vezetője egy kézi tűzoltó készülékkel oltotta a lángokat, így az egység az utómunkálatokat végezte el egy vízsugárral. 

Debrecen közelében két autó karambolozott kedden este. Ide a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Egy elhagyott romos épület tetőszerkezete égett harminc négyzetméteren a debreceni István úton. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában