Búcsú

3 órája

Bezár egy népszerű debreceni bolt, köszönetet mondtak a vásárlóknak

A közösségi oldalukon jelentették be a hírt. A Baromfiudvar Bolt már csak néhány hétig tart nyitva.

Haon.hu

Véglegesen bezár a debreceni Baromfiudvar Bolt. A hírt a közösségi oldalukon tették közzé szeptember utolsó napján. Mint írták, a Vágóhíd utcai bolt október 22-ig várja majd a vásárlókat. A posztjukban kifejtették, a 2001-ben indult kalandjuk tele volt izgalmakkal, kihívásokkal, értékes emberi és üzleti kapcsolatokkal, amelyek lehetővé tették, hogy évről évre tudjanak fejlődni és előre haladni miközben mindig megpróbáltak közel maradni az emberekhez.

Hamarosan végleg bezárja kapuit a Baromfiudvar Bolt
Hamarosan végleg bezárja kapuit a Baromfiudvar Bolt
Forrás: Facebook / Baromfiudvar Bolt

Köszönetet mondtak a Baromfiudvar Bolt vásárlóinak

A bejegyzésben kiemelték, hogy köszönik minden vásárlójuknak és partnerüknek azt, hogy őket választották és támogatták az évek során. 

Az utolsó pillanatig szeretnénk kiszolgálni minden igényüket, így is biztosítva őket arról, hogy a végletekig elhivatottak vagyunk velük szemben. Szeretettel és megbecsüléssel gondolunk mindenkire, aki fogta a kezünket, kísért, irányt mutatott, részt vett, vagy mellettünk jött ezen a fantasztikus úton, ami most a végéhez közeledik

– olvasható a bejegyzésben.

Vasárnap arról számoltunk be, hogy a debreceni Kis Padlizsán bisztró is bezárja kapuit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában