Sziréna

2 órája

Halálos balesethez riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

Tragikus karambol történt csütörtökön, a helyszínre nyíradonyi tűzoltók is vonultak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Nagyhegyes közelében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet, olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában

tűzoltó katasztrófavédelem
Két balesethez és egy ágszakadáshoz vonult csütörtökön a hajdú-bihari katasztrófavédelem
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Egy nagy fa egyik ága lehasadt és a gyalogos forgalmat veszélyeztette a debreceni Lehel utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Csütörtök reggel két autó ütközött össze Birin, a Fő utcában. A szakolyi önkormányzati és nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanította azokat. Az egyik autó vezetője a roncsba beszorult, őt a tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak, de már nem lehetett rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában