Helyi közélet

2007.12.04. 15:50

Kelemen Éva döntőbe jutott

<p>Kaba - Esélyes lett a szereposztásra a kabai rendőrnő. A rendőrnő Sarolt - István édesanyjának - szerepére jelentkezett. A műsor keretében az István, a király című rockopera 25. jubileumi előadássorozatára válogatják a főszereplőket.</p>

Kelemen Éva, kabai rendőr-főtörzsőrmester bejutott a Társulat című televíziós tehetségkutató műsor döntőjébe. A rendőrnő Sarolt - István édesanyjának - szerepére jelentkezett. A műsor keretében az István, a király című rockopera 25. jubileumi előadássorozatára válogatják a főszereplőket. Hajdú-Bihar megyéből öt fő indult a versenyen.

Ebből négy fiatal került a döntőbe. - A hangomat édesanyámtól örököltem - mondta a döntőbe jutott Kelemen Éva. - Az éneklés - folytatta - az életem részét képezi, ezért is jelentkeztem a Társulat című tehetségkutató műsorba.

Döntős lett

- Az előselejtező nyáron volt, ahol is kétezer ember közül összesen százan jutottunk a középdöntőbe - tudtuk meg Kelemen Évától. - Az énekesek szereplését szigorú szakmai zsűri bírálta el. Az októberi négy napos középdöntő során 16 döntős embert választottak ki.
Emellett nyolc embert sms-szavazás útján juttatott tovább a közönség. Közülünk választják ki a nyolc főszereplőt az István, a király című rockoperába. A döntősorozatot február közepétől, minden szombaton közvetíti az egyik közszolgálati csatorna. A végső szereposztás májusra születik meg - nyilatkozta a tehetséges rendőrnő.

- Zagyva Nikolett -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában