2016.12.15. 11:39
Azért, hogy jó kenyér kerüljön az asztalunkra
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az egészségesebb táplálkozás mindig kiemelt figyelmet kell, hogy kapjon, de ilyenkor, az ünnepek környékén még hangsúlyosabbá válik, hogy mi kerül az asztalra.
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az egészségesebb táplálkozás mindig kiemelt figyelmet kell, hogy kapjon, de ilyenkor, az ünnepek környékén még hangsúlyosabbá válik, hogy mi kerül az asztalra.Szerencsére a JÓkenyér legfrissebb, 750 fő bevonásával készített, országos, online kutatásából is az derül ki, hogy egyre tudatosabbá válnak a hazai vásárlók a pékáruk vásárlásakor.
A termékfajtákon belül a teljes kiőrlésű pékáruk iránti érdeklődés szembetűnően magas. A felmérés eredményei szerint a válaszadók 94 százaléka már vásárolt ilyen típusú terméket, elsősorban kenyérfélét. Örömteli, hogy a többség, ha egyszer megkóstolta, akkor utána kitart a teljes kiőrlésű pékáruk mellett. A megkérdezettek zöme (55 százalék) ezekből a termékekből akár hetente többször, további egyharmaduk pedig havonta több alkalommal vásárol. A teljes kiőrlésű kenyér, péktermékek titka az összetevőkben van.
A JÓkenyér most debütáló edukációs célú filmjével azt szeretné bemutatni, hogy milyen természetes összetevőkből és technológiai folyamatoknak köszönhetően kerülnek az asztalra a teljes kiőrlésű termékek, amelyeknek a legnagyobb előnyeiként a már említett kutatásban a megkérdezett emberek az egészséges jellemző mellett azt emelték ki, hogy ezek kevésbé hizlalóak, mint a fehér pékáruk, valamint finom ízűek, és a tartósságukra sem lehet igazán panasz.
HBN