Helyi közélet
2017.02.03. 17:46
A nap receptje: a klasszikus céklaleves
Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Tárkonnyal vagy anélkül, ki hogyan szereti.
Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Tárkonnyal vagy anélkül, ki hogyan szereti.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A megmosott céklát meghámozzuk, és enyhén sózott, cukrozott vagy édesített vízben megfőzzük, leszűrjük, botmixerrel pépesítjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, tárkonyozzuk. Citromlével ízesítjük, majd a tejföllel elhabart tojássárgáját is beletesszük.
- Faar Ida, Magyarhomorog -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre