Helyi közélet
2017.03.08. 13:06
A nap receptje: aszalt füge mártásban, kókuszhabon
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Komplikáltnak tűnhet, de ha rendben van a kézügyességünk, nem okozhat problémát.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Komplikáltnak tűnhet, de ha rendben van a kézügyességünk, nem okozhat problémát.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A fügét megfőzzük, majd kivesszük. A levét visszaforraljuk, beletesszük a vajat és a cukrot, majd hagyjuk kihűlni. Ezt visszaöntjük a fügére. A tejszínt felverjük a cukorral és a kókusszal.
A zselatint vízgőz felett kevés vízzel felolvasztjuk, és óvatosan belekeverjük a habba. Hűtőben kihűtjük.
- Kiss Ferenc, Debrecen -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre