Helyi közélet
2017.05.19. 14:37
A nap receptje: lazaccarpaccio
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kímélő étel, amit a hozzáadott méz és almaecet tesz igazán különlegessé.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kímélő étel, amit a hozzáadott méz és almaecet tesz igazán különlegessé.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az öntet: A mustárt és a mézet összekeverjük az almaecettel és egy csipet sóval, majd lassan adagolva elkeverjük az olívaolajjal és a citrom levével.
A lazacszeleteket tányérra helyezzük. Rukkolasalátát teszünk a tetejére. Meglocsoljuk az öntettel és a balzsamecetkrémmel, majd sajtot és koktélparadicsomot adunk hozzá, illetve főtt tojással kínáljuk.
- Kiss Ferenc, Debrecen -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre