Helyi közélet
2017.05.25. 13:49
A nap receptje: tormaleves tarjával
Debrecen, Hosszúpályi, Miskolc, Nyíregyháza - Ne nagyon hagyjuk kihűlni, forrón a legfinomabb.
Debrecen, Hosszúpályi, Miskolc, Nyíregyháza - Ne nagyon hagyjuk kihűlni, forrón a legfinomabb.
Hozzávalók:
A galuskához:
Elkészítés:
A reszelt tormát vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket (karikázva) és a fűszereket, majd felöntjük vízzel. Fedő alatt főzzük. Elkészítjük a galuskát, beleszaggatjuk a levesbe, majd készre főzzük. Ezután a tejszínnel és a metéltre szeletelt tarjával összeforraljuk, ezután forrón tálaljuk.
- Kósa Istvánné, Hosszúpályi -
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre