Segítség

2022.12.21. 17:28

A BMW is tartósélelmiszer-csomaggal segíti a debreceni rászoruló családokat

Szaloncukor, tészta és konzerv is volt az adományok között.

Forrás: Molnár Péter

Zsúfolásig megtelt a DMJV Család- és Gyermekvédelmi Központ nagyterme szerda délután. A Debreceni Karitatív Testület a BMW Group Gyár Debrecen támogatásával több millió forint összértékű élelmiszercsomagokat adott át. A közel száz csomag mindegyikét megtömték szaloncukorral, kekszekkel, tésztákkal, konzervekkel és rizzsel a rászoruló családok részére.

Boldog arcok

Az eseményen Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy a testületet olyan tagszervezetek segítik, akik gyűjtéseket szerveznek, valamint felajánlásokat tesznek. – Az itt kiosztott 100 csomagon felül még hétszázat juttatunk el a rászoruló családokhoz – emelte ki az elnök.

Forrás: Molnár Péter

Jenei Réka, a BMW kommunikációs igazgatója a Hajdú Online-nak úgy nyilatkozott, a cég kereste meg a Debreceni Karitatív Testületet azzal a céllal, hogy az ünnepek előtt segíthessen a rászoruló családoknak. – Nemzetközi szinten is nagyon fontos a gyár életében a társadalmi felelősségvállalás, és a BMW Group Gyár Debrecen ezen elv mentén igyekszik a helyi közösséget támogatni. A csomagok kiosztásakor szívet melengető volt látni a sok boldog arcot, és lelkes kis apró kezet, amik már a csomag tartalmát kíváncsian lesték – mondta el.

Forrás: Molnár Péter

Egy édesanya, Farkas Ibolya megosztotta, hogy a közelgő ünnepet megkönnyíti a most átvett csomag tartalma. Hozzátette, a szaloncukrok bekerülnek a fa alá, míg a csomag többi eleméből pedig a karácsonyi vacsora lesz elkészítve.

ND

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában