Kampány

2024.06.08. 16:56

Debrecenbe érkezett Orbán Viktor – videóval

Az Egymillió Találkozás Napján érkezett a cívisvárosba Magyarország miniszterelnöke. A kezdeményezésben maga Orbán Viktor is részt vesz, hiszen a választások tétje idén hatalmas.

Haon.hu

Népes csapat várta Orbán Viktor miniszterelnököt szombaton Debrecenben

Forrás: Facebook / Papp László

Debrecenbe érkezett Orbán Viktor miniszterelnök június 8-án, szombaton. Erről az elsők között Piros Zoltán, a FIDESZ-KDNP önkormányzati képviselője posztolt közösségi oldalán. Az országvezető az Egymillió Találkozások Napján érkezett a cívisvárosba és minden bizonnyal kilátogat majd a ma esti Magyarország-Izrael labdarúgó-mérkőzésre a Nagyerdei Stadionba. 

Természetesen Papp Lászlónak, Debrecen polgármesterének a közösségi oldaláról sem maradhatott el a közös kép, amelyről jól látszik, tényleg sokan várták a cívisvárosba az ország miniszterelnökét.

A kampány a véghajrájába érkezett szombat este, erről pedig egy közös fotóval emlékezett meg Pósán László országgyűlési képviselő, Papp László, Debrecen polgármestere, Orbán Viktor miniszterelnök, Széles Diána, Debrecen alpolgármestere és Kósa Lajos országgyűlési képviselő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában