:o

2024.07.25. 20:52

Csőtörés Debrecenben, zubogó patakként ömlött ki a víz – mutatjuk videón!

A Bajcsy-Zsilinszky és a Szepességi utcák kereszteződésében tört fel a víz. A csőtörésről a Vízmű is tud, már megkezdték a hiba elhárítását.

Haon.hu

Csőtörés történt Debrecenben csütörtök délután a Bajcsy-Zsilinszky és a Szepességi utcák kereszteződésében, a helyszínen szinte patakként hömpölygő vízről videó is készült, amelyet a Facebookra töltött fel a készítője. Jól látni, hogy lényegében a teljes csomópont víz alá került, még a járdára is jutott belőle.

Csőtörés történt Debrecenben, a Bajcsy-Zsilinszky és a Szepességi utcák kereszteződésében. A hömpölygő vizet egy járókelő vette videóra
Csőtörés történt Debrecenben, a Bajcsy-Zsilinszky és a Szepességi utcák kereszteződésében. A hömpölygő vizet egy járókelő vette videóra

Több ingatlanban sincs víz a csőtörés miatt

Az esettel kapcsolatban a Debreceni Vízmű Zrt.-hez fordultunk. Tájékoztatásuk szerint 17.15-kor érkezett hozzájuk lakossági bejelentés arról, hogy a kereszteződésben az úttest szélén erős vízfolyás látható. A kiérkező szerelők megállapították, hogy a hiba azonnali beavatkozást igényel, az érintett körzetet lezárták, a hibaelhárítás folyamatban van. A körzetzárás miatt a vízhiány jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky u. (Tóth Árpád. u.–Nyugati u.) + Szepességi u. (Bajcsy-Zsilinszky u.–Széchenyi u.)  ingatlanokat érinti jelenleg – tették hozzá. A cég szakemberei mindent elkövetnek, hogy mielőbb helyreálljon a szolgáltatás, az érintettektől türelmet kérnek.

Szintén csütörtökön számoltunk be arról, hogy a Wesselényi utcán eddig ismeretlen okból beszakadt az úttest, ezért több sávot is le kellett zárni a Homokkerti felüljárónál.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában