Közlekedés

2024.07.25. 15:25

Beszakadt az úttest Debrecen egyik főútján, sávokat kellett lezárni – fotókkal

Még nem tudják, mi okozta a hibát a forgalmas debreceni útszakaszon. Ha a Wesselényi utca felé tart, vezessen óvatosan!

Haon.hu

A 4-es főút debreceni átkelési szakaszán (Wesselényi utca), a Homokkerti felüljáró és az Irinyi utca útcsatlakozása között az úttest eddig ismeretlen okból megsüllyedt és kis felületen beszakadt, írta közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Beszakadt az úttest a debreceni Wesselényi utca egy szakaszán
Beszakadt az úttest a debreceni Wesselényi utca egy szakaszán
Forrás: Czinege Melinda

A balesetveszély elhárítása érdekében a Közút debreceni mérnökségének szakemberei a Wesselényi utca belső sávját mindkét irányból lezárták, így a forgalom mindkét irányból egy-egy sávon haladhat, ez idő alatt sebességkorlátozás is életbe lép.

Fontos megjegyezni, hogy a korlátozás a 47-es főút irányából a Wesselényi utca irányába vezető sávot nem érinti. A süllyedés és beszakadás pontos oka egyelőre nem ismert, a feltárást követően lehet megállapítani, hogy milyen típusú helyreállításra van szükség és az mennyi idő alatt végezhető el, milyen humán és egyéb anyagi erőforrásokat szükséges bevonni.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – hívták fel a figyelmet a közleményben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában